[Mono-list] running mod_mono

Kele Turnipseed kele@cynet.net.au
Wed, 1 Oct 2003 19:02:47 +1000


I would say the problem is that CDONTS (Collaboration Data Objects for NT
Server) is not a .NET assembly, it is a Win32 COM library.  This is not
supported by mono.  You might want to look at using the System.Web.Mail
classes instead of CDO.


Kele

-----Original Message-----
From: mono-list-admin@lists.ximian.com
[mailto:mono-list-admin@lists.ximian.com]On Behalf Of Kudos Designs
Sent: Wednesday, 1 October 2003 12:18 AM
To: mono-list@ximian.com
Subject: [Mono-list] running mod_mono


Hi,

I have installed mono and mod_mono on my webserver, and I am using them to
serve up asp.net pages.  The example pages supplied by mod_mono all work
fine on my server (you can see them at
http://80.253.122.143/mono/index.aspx).

However, the website I am trying to upload to the directory
(http://80.253.122.143/mono/test/Default.aspx), uses the following extra
dlls in its bin directory  CDONTS.dll, Interop.CDONTS.dll and
WebApplication1.dll.  When I try to view the aspx pages, they just fall over
giving errors.  I know that it all works fine on a windows server, as I have
used to the pages and they work correctly  so there is no error in the
code.

I know hardly anything about asp.net, but should this run on mod_mono?

Any help would be greatly apprechiated.

Cheers,

Nick Woolley


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.522 / Virus Database: 320 - Release Date: 29/09/2003